Ako tražite mjesto za odmor u kojem možete uživati u ljepotama prirode, daleko od svakodnevne vreve, uživajući u raznim aktivnostima, neka ovo bude vaš pravi izbor!

Stapanje moderno opremljene planinarske kuće i netaknute prirode, koja predstavlja pravu oazu mira svima koji vole seoski turizam, žele pobjeći od gradske vreve i svakodnevne užurbanosti, ni jednog posjetitelja neće ostaviti ravnodušnim.

Nudimo vam mogućnost terenskog jahanja na nekoliko dionica te obilježenim jahačkim stazama na gorju Papuk do poznatog izletišta Jankovac, tzv. “Bisera papučkog gorja” omiljenog odredišta izletnika i planinara.

Nudimo vam i vožnju kočijom, odnosno konjskom zapregom, pješačenje kroz stoljetnu šumu kao i mnogo drugih rekreacijskih sadržaja, posjete vinskim podrumima i kušanje vina iz obiteljskih vinarija u okolici.

Ponudu upotpunjuju tradicionalna domaća jela uz nezaboravne slavonske tamburaše.

[widgetkit id=2372]

Vođeni vlastitim iskustvom, možemo vam ponuditi teambuilding usluge, prilagođavajući se Vašim potrebama. Na prostoru našeg imanja na rubu Parka prirode Papuk, prema vašoj želji možete organizirati roštilj u vlastitoj organizaciji ili uz pomoć ljubaznog domaćina, uz korištenje raznih sadržaja imanja.

Potrebe urbaniziranog čovjeka za izvornom i sačuvanom prirodom sve su veće, a izleti u prirodu jedan su od najboljih načina da se odmaknemo od životne svakidašnjice.

 

KONTAKT:

NIK ORAHOVICA d.o.o.
Bankovci 57
33 513 Zdenci
tel/fax: 00385 (0)33/ 646 285
Direktor:
Nikola Komljenović, ing.građ.
gsm: 00385 (0)98/ 271 310
e-mail: nik.orahovica@vt.t-com.hr

 

Share This