Odgovorno Igranje

Tz-cacinci.hr promovira odgovorno igranje upozoravajući na rizike i nudeći savjete za sigurno igranje. Fokusiramo se na identifikaciju znakova problema s igrama i pružamo opcije za samoisključivanje.

Članak ažuriran: 22.12.23
|
Vrijeme za čitanje - 2 minute

Igranje bi trebalo biti izvor zabave i na Tz-cacinci.hr se trudimo pružiti vam najbolje iskustvo igre. Međutim, važno je prepoznati da igre za neke ljude mogu stvoriti probleme.

Na Tz-cacinci.hr smo posvećeni odgovornom igranju i želimo da ste informirani o povezanim rizicima.

Znakovi Problema s Igranje

Izuzetno je važno znati prepoznaje li se štetnost igre za vas ili ljude oko vas. Razmislite o sljedećim pitanjima:

  • Igrate li ikada više nego što si možete priuštiti izgubiti?
  • Je li vam teško kontrolirati ili zaustaviti igranje?
  • Zanemarujete li posao, studije, obitelj, prijatelje ili osobne potrebe zbog igre?
  • Stvara li vam igra osjećaj zabrinutosti, razdražljivosti ili depresije?

Savjeti za Sigurno Igranje

Uskladite svoje igranje s drugim rekreativnim aktivnostima. Planirajte unaprijed koliko vremena i novca želite potrošiti prije nego što počnete igrati.

Kladite se samo novcem koji si možete priuštiti izgubiti. Uzmite redovite pauze i prestanite igrati ako se počnete osjećati frustrirano.

Informirajte se o izgledima i rizicima povezanim s igrama na sreću.

Samoisključivanje na Tz-cacinci.hr

Ako mislite da vam igre stvaraju probleme, razmislite o samoisključivanju. Naše opcije privremenog i trajnog samoisključivanja možete pronaći ovdje.

Igranje Maloljetnika na Tz-cacinci.hr

Na Tz-cacinci.hr prihvaćamo samo igrače starije od 18 godina. Za registraciju je neophodno biti stariji od 18 godina, što je navedeno u našim Uvjetima korištenja.

Ako u vašem domaćinstvu ima maloljetnika, osigurajte da ne mogu pristupiti vašem računalu s pokrenutim softverom za kockanje i zaštitite svoj račun lozinkom.

Držite svoje načine plaćanja izvan dohvata i ne spremajte lozinke na računalo. Koristite internet filtre kako biste smanjili mogućnost maloljetničkog igralačkog ponašanja kod kuće.

Promo-kod nusxalandi